Cuti Sekolah Bersama Pak Nil | Super Star Libra Cruise

12.9.14

Hola semua,

Cuti Sekolah Bersama Pak Nil | Super Star Libra Cruise
Cuti Sekolah Bersama Pak Nil


Cuti Sekolah Bersama Pak Nil | Super Star Libra Cruise | Berita baik untuk sesiapa yang berminat nak belayar di dalam kapal mewah Super Star Libra Cruise bersama Pak Nil. Pada November 2014, Pak Nil akan membuat pelayaran bersama peminat sempena cuti sekolah. Perjalanan bermula dari Penang - Phuket - Krabi - Penang. Jika berminat, boleh rujuk gambar di atas untuk maklumat lanjut. Boleh juga rujuk entri lepas yang berkaitan Pelayaran bersama Pak Nil di sini :


Contact person : Puan Rozana 012-6264032




You Might Also Like

3 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Assalamualaikum, huda singgah blogwalking sini.Maaf lambat blog walking dekat blog korang semua ye. Oh ye, apa - apa pun thanks tau sebab share link dengan huda dalam group fb #kelabbloggerbenashaari.
    Huda dah senaraikan link blog awak semua dalam entry blog walking dekat blog huda. Jemput singgah dan blogwalking juga ye dekat blog blogger lain,hehe =D
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/blog-walking-di-blog-mereka.html

    ReplyDelete
  2. Paknil tu aznil haji nawawi tu ya?

    Lumayan hadiah ni. Naik starcruise.

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan :)

    Nampak je tab travel, terus klik. Coz i am so into travelling juga sekarang ni.
    cruise ni pun salah satu impian nak naik jugak ni.. bestnya kalau dapat kan

    www.mynutriqueen.com

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe