Diskaun Hebat Di Lazada Malaysia | Online Revolution Biggest Sale In 2015

11.11.15

Diskaun Hebat Di Lazada Malaysia | Online Revolution Biggest Sale In 2015 | WOW.. Lazada Sale datang lagi... Berita baik untuk kaki shopping online Malaysia kerana ada jualan besar-besaran dengan diskaun hebat di website Lazada Malaysia bermula pada hari ini iaitu 11 November 2015. Lazada Malaysia menjanjikan jualan yang lebih hebat dan lebih baik berbanding tahun sebelum ni tau.

Kalau korang nak tau, Lazada akan menawarkan harga rendah pada bagi lebih 30,000 produk! Perghhh... banyak tu.... Tengok je lah setiap kategori mempunyai sale dari up to 80%. Tak caya?? Boleh check link kat bawah ni untuk senarai barang yang dijual dengan potongan harga hebat : 


Online Revolution Biggest Sale In 2015
Online Revolution Biggest Sale In 2015

Haaaa... bukan tu aje. Selain dari shoping, korang pun boleh menang hadiah tau. Lazada Malaysia ada buat satu peraduan ‘Spin The Wheel Deal’ yang mana kita mampu memenangi bauchar tunai sebanyak RM500 setiap hari. yeayyy... seronokkkknya. Korang kena cuba ni. Ada rezeki boleh shopping lagi... hehe

Diskaun Hebat Di Lazada Malaysia | Online Revolution Biggest Sale In 2015
Spin The Wheel Deal

Ehh.. coppp. Ada lagi tau. Facebook Lazada Malaysia juga ada lancarkan 1 game best iaitu “The Unlock Deals”. Dalam game ni korang kena like facebook post game tersebut. Setiap produk ada jumlah like yang kena capai, bila dah capai, korang boleh klik link tersebut dan beli dengan harga RM11. Yang menariknya, bila jumlah like mencapai 11,000, Korang boleh beli iPhone 6S dengan harga RM11. Diulang IPHONE 6S dengan harga RM11 sahaja. Hadoiiii, memang smartphone idaman qalbu tu. Jadi jom sama-sama kita klik like. Boleh check link ini untuk join game best ni : 


Diskaun Hebat Di Lazada Malaysia | Online Revolution Biggest Sale In 2015
The Unlock Deals

Aku ni kalau shopping online, ada dua benda je yang aku selalu beli sama ada gadgets ataupun camera accessories. Dah banyak dah aku beli kat Lazada Malaysia ni termasuk lens camera. Setakat ni aku takde hadapi apa-apa masalah lagi. Barang pun elok je. 

So, untuk tawaran diskaun kali ni, aku dah belek-belek dah kat website Lazada Malaysia ni. Ada dua benda yang aku berkenan dan nak beli. Barang apa? Of coz la untuk kamera jugak. hihi....

1. Camera Bag Single Shoulder for Nikon


Aku memang memerlukan beg kamera sekarang ni sebab beg yang sedia ada tu dah nak koyak dah. So, kali ni aku nak beli yang kecik sket sebab senang nak bawak ke mana-mana. Lagipun ringan, takde la sakit bahu.

Diskaun Hebat Di Lazada Malaysia | Online Revolution Biggest Sale In 2015
Camera Bag Single Shoulder for Nikon

 2. Samurai F-580 Dry Box For DSLR Camera and Lenses

Barang yang kedua aku nak beli adalah Dry Box untuk DSLR Camera & Lenses ni. Sepatutnya orang yang ada kamera DSLR memang kena ada dry box ni untuk simpan dan rehatkan kamera. Lagipun bekas ni tak masuk habuk. Tapi tu la, tak terbeli-beli lagi. So, since Lazada buat sale, elok la aku beli. Murah sket.. hehe

Diskaun Hebat Di Lazada Malaysia | Online Revolution Biggest Sale In 2015
Samurai F-580 Dry Box For DSLR Camera and Lenses

Eh, korang takkan tengok je?? Jom la shopping sekali. Jangan risau, sebagai membalas jasa korang yang setia membaca blog ni, aku nak bagi korang voucher khas sebanyak RM30 OFF untuk setiap pembelian berjumlah RM120 dan keatas di Lazada Malaysia. Voucher shopping ni hanya valid pada 11 November 2015 iaitu hari ini! So, jom shopping sekarang. Hehe  

Diskaun Hebat Di Lazada Malaysia | Online Revolution Biggest Sale In 2015
Voucher khas untuk pembaca blog Lovely Bee

So, apa tunggu lagi, jom kita shopping di Lazada Malaysia sekarang!




You Might Also Like

5 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Wah! Bestnya. Tq sebab sudi sharing tentang sales hujung tahun ni.

    saya pun kaki shopping juga. Barang nak reiki pun gadget and accessories. Mungkin ada sesuai untuk saya nanti.

    heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 & thanks jugak sebab baca... kalau shopping arini melebihi rm120, jgn lupa pakai voucher tu. ^_^

      Delete
  2. Amboiii... Hahah ni yg xduduk diam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal... tngn dok gatai je ni... haha

      Delete
  3. Kami merupakan pengendali Pakej Honeymoon , Pakej anniversary dan Bulan Madu di Malaysia sejak 2013
    Travel agensi berdaftar( Shahmie Travel KPKL 7301 ) dan telah mengendalikan ratusan pasangan yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami

    Semua lokasi seluruh dunia dapat di pilih dari laman web kami ( www.jomhoneymoon.com)
    Lokasi Popular adalah di Bali,Krabi,Phuket,Malaysia,Boracay,Maldives dan banyak lagi lokasi
    Terima Kasih atas sokongan dan teruskan memilih kami sebagai pengendali pakej anda

    Selamat Tahun Baru 2017
    Dari Jomhoneymoon family and Staff

    Honeymoon and Couple anniversary packages
    (www.jomhoneymoon.com)
    0106000300 Jabir

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe