BIBIR MENAWAN DENGAN MATTE LIPSTICK ZARRAB'JOY LIPWEAR

2.4.17

BIBIR MENAWAN DENGAN MATTE LIPSTICK ZARRAB'JOY LIPWEAR | Assalamualaikum semua.. sape sini peminat lipstik dan suka tukar-tukar warna lipstik mengikut tema make up dan baju yang dipakai? Seriusly aku respek wanita-wanita golongan ni yang pandai matchkan warna-warna lipstik ni. Kalau aku, memang akan pakai yang sama je setiap hari sampai la lipstik tu habis. Then kalau habis pun, kemungkinan besar akan beli yang sama warna jugak melainkan ada member suggest warna lain.. aishhh... punya la tak reti kan. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Bibir Menawan Dengan Matte Lipstick ZarraB'Joy Lipwear
Matte Lipstick ZarraB'Joy Lipwear

Tapi kini dah ada pihak yang memahami kehendak insan-insan yang macam aku ni. Nak tau sape? Ha, Zarra Sinar Puteri laaaa.... Diorang baru aja memperkenalkan produk terbaru keluaran ZarraB'Joy Cosmetics iaitu Matte Lipstick. Didatangkan dengan 7 warna terkini mengikut hari dari Isnin hingga Ahad, memang sesuai untuk orang yang buntu macam aku ni. So, tak payah nak pening-pening. Guna aje warna mengikut hari seperti yang tertulis dikotaknya. Baru la bibir menawan setiap hari kannnn... Sebenarnya, setiap warna yang dibuat bukan ikut suka-suka je tau. Semuanya adalah mengikut Aura untuk 7 hari. Berikut adalah konsep warna Matte Lipstick ZarraB'Joy :

Konsep Warna Mengikut Aura 7 hari Isnin hingga Ahad 
Isnin ~ Zesty Rose
Selasa ~ Zenia Daisy
Rabu ~ Zazzy Verbena
Khamis ~ Zaftig Carnation
Jumaat ~ Zealous Dahlia
Sabtu ~ Zonal Peony
Ahad ~ Zappy Therapy

Bibir Menawan Dengan Matte Lipstick ZarraB'Joy Lipwear
7 warna terkini mengikut hari dari Isnin hingga Ahad

Menarikkan konsep Matte Lipstick ZarraB'Joy Lipwear ni. Senang nak pakai sebab dah ikut hari. Tapi tidak la sampai mesti kena guna ikut hari yang ditetapkan. Tu cuma guideline aje. Kalau korang kreatif, boleh je tukar-tukar hari ataupun nak mix & match pun boleh. Tapi kalau dapat beli semua warna, lagi bagus, lagi puas hati.. hehe . Jangan risau, lipstik ZarraB'Joy ni tak memudaratkan bibir pun sebab bahan yang digunakan berkualiti tinggi

Kandungan Utama
πŸ’¦ Shea Butter
πŸ’¦ Argan Oil
πŸ’¦ Vitamin E

Bibir Menawan Dengan Matte Lipstick ZarraB'Joy Lipwear
Model Matte Lipstick ZarraB'Joy Lipwear menggayakan mengikut tema hari

Selain daripada tu, ada banyak kelebihan Matte Lipstick ZarraB'Joy Lipwear ni. Aku sendiri pun dah cuba pakai lipstick ni. Paling best sebab tak melekat pun kat gelas bila minum air. Tu la benda yang paling tak gemar sebab everytime lepas minum or makan kena pergi betulkan balik liptick... haha, aku yakin korang pun ada masalah yang sama. Jadinya meh la guna Matte Lipstick ZarraB'Joy Lipwear ni. Kelebihan yang lain-lain boleh tengok kat bawah ni.

Kelebihan Matte Lipstick ZarraB'Joy Lipwear
😍 Halal
😍 Lulus KKM
😍 Mesra Wuduk
😍 Tidak Mudah mengeringkan bibir
😍 Mengandungi Vitamin E, Argan Oils dan Shea Butter
😍 Tanpa bahan kimia
😍 Berbau sedap seperti kek
😍 Tidak berminyak
😍 Warna-warna menawan dan trend masa kini
😍 Warna tak mudah luntur (tahan sampai malam)
😍 Tidak melekat di cawan/gelas/straw ketika minum
😍 Kiss baby atau suami pun tidak meninggalkan kesan
😍 Produk Malaysia yang berkualiti setanding dengan jenama antarabangsa
😍 Harga mampu milik
😍 100% milik bumiputra

Bibir Menawan Dengan Matte Lipstick ZarraB'Joy Lipwear
Datin Zamzarina Zambri dan Adriana Adnan

Baru-baru ni aku berkesempatan untuk pergi ke Majlis Pelancaran Matte Lipstick ZarraB'Joy Lipwear. Rupanya pengasas ZarraB'Joy Cosmetics ni Datin Zamzarina Zambri. Beliau ni bekas penyampai berita, pengacara, wartawan, penerbitdan sekarang mengacara rancangan Apa Kata Wanita Bersama Zamzarina di TV1. Manakala Duta Wajah ZarraB'Joy Cosmetics pulak anak gadis beliau iaitu Adriana Adnan, seorang bintang yang baru mengukir nama di persada seni tanah air selaku pengacara AM Live dan HLive serta berkecimpung dalam dunia lakonan. Tahniah Datin dan Adriana kerana menghasilkan produk Matte Lipstick ZarraB'Joy Lipwear yang berkualiti setaraf jenama antarabangsa tetapi pada harga mampu milik

Bibir Menawan Dengan Matte Lipstick ZarraB'Joy Lipwear
Zaftig Carnation 

Ha, ni la aku punya Matte Lipstick ZarraB'Joy Lipwear. Baru ada satu je iaitu Zaftig Carnation yang untuk hari Khamis. Cantikkan bekas dia. Hujung tu transparent, so mudah la nak tengok warna lipstik kat dalam tu. Harga pun takde la mahal pun. Cuma RM47 je sebotol. Nanti nak beli lagi la yang lain. So, kalau korang pun nak nampak bibir menawan dengan Matte Lipstick ZarraB'Joy Lipwear, boleh beli di :

Whatsapp ke 019-344 7788 / 012-622 9970
Toll Free Line : 1-300-22-7622
Instagram : @zarrabjoycosmetics


You Might Also Like

0 ♥ Surat Cinta ♥

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe