Giveaways Dari Blog Cik Tom

19.7.12

  Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

 Hari ni saya nak join Giveaways yg dianjurkan oleh Blog Cik Tom ..
 
cik tom punye banner 
 
Blog Cik Tom memang femes tau....especially bagi blogger2 baru cam saya ni..banyak tutorial & tips yang sangat berguna & mudah untuk di'apply' dalam blog.. Tak caya?? Buktinya tgk blog saya ni..
Kalau nak tau, 3 bulan lepas mmg saya ni  Zero pasal cara2 nak buat blog.. pastu usha2 la ngan pakcik Google..tu yang boleh terjumpa blog Cik Tom ni..thanks la pakcik ye, nanti saya blanjer minum teh ais..hikhik...
 
Untuk entri yang terbaik pulak, tak tau la nak pilih yang mana satu..(padahal bukannya banyak pun entri..kan saya masih baru..hikhik)..So, saya pilih entri It's me... :) untuk tatapan semua sebab itulah entri pertama saya.. Cik Tom jugalah antara org yang terawal komen kat situ...Thanks a Lot Cik Tom...
 
 
“Artikel ini penyertaan bagi giveaway Cik Tom ditaja oleh JebengOtai, Papa Mifz, Amna, Kak MahhDania Eryati, Onlajer, NazriHatiputera, EielaRina Avail, Akhiyy, HafizulPuanbee dan KeretaHitam.”



You Might Also Like

11 ♥ Surat Cinta ♥

  1. salam perkenalan dikbi =)) dr contest yg same gak hehe gudluck ye

    ReplyDelete
  2. tq join GA cik tom dear...br berblog tp dikbi ni mmg cepat belajar ilmu baru..good2!

    sila update senarai link penaja yg dah difinalise ye..dh update infrom cik tom tau...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Cik Tom, siap puji gitu...malu ler..hikhik. nanti sy update penaja ye..

      Delete
    2. ok..penyertaan diterima n lulus.. just tunggu cabutan nanti ye..goodluck!

      Delete
    3. yeay...thanks cik tom..harap2 ada rezeki... :)

      Delete
  3. good luck ye..saya pun peserta juga..salam perkenalan :)

    Giveaway Kedua dari Blog ciktom[dot]com

    ReplyDelete
  4. Blogger: My Lovely Bee - Post a Comment
    sac longchamp

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe