JATUH CINTA DENGAN PRODUK MERVE COSMETIC

13.5.16

JATUH CINTA DENGAN PRODUK MERVE COSMETIC | Macam mana aku teruja bila berjumpa pengasas produk Merve Cosmetic [baca sini], macam tu jugak la perasaan aku bila tengok produk Merve tu sendiri. Lawa giler packaging dia. Sesuai dengan tema di alam fantasi Fairy Tales. Eh, jangan hanya pandang luaran je tau. Khasiat dan kesan penggunaan produk ni pun best jugak. Kalau tak, takkan la penjualan produk Merve meroket-roket kan. Siyesly, aku sendiri jatuh cinta dengan kesan penggunaan produk Merve Cosmetic.

Jatuh cinta dengan produk Merve Cosmetic
Jatuh cinta dengan produk Merve Cosmetic

Sebelum ni aku dah cerita panjang lebar pasal pengasas kepada produk hebat ni. Kali ni aku nak cerita pasal produk-produk keluaran Merve Cosmetic pulak. Jangan risau produk-produk ini dikeluarkan oleh MERVE Group Holdings Berhad / MERVE Skin Health Sdn Bhd yang telah berdaftar, disahkan & diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diperakui amat selamat digunakan setiap hari, halal & tiada bahan terlarang. Ha, korang pun tau kan bukan senang nak memenuhi piawaian untuk mendapatkan Sijil Kementerian Kesihatan Malaysia sebab pihak KKM mengambil berat dalam setiap aspek isi kandungan yg terkandung di dalam bahan cosmetic / supplement. Syukur alhamdulillah, semua produk2 MERVE diperakui selamat, suci & hebat..!! Jadi don't worry okayyyy.... Haha, eksaited ni nak cerita sebab aku dah guna tau produk ni... puas hati bebbbb....

FAIRY TEARS POTION ( Multivitamin Primer Serum )


Jatuh cinta dengan produk Merve Cosmetic
Fairy Tears Potion

Fairy Tears Potion
(Multivitamin Primer Serum)
No code KKM : NOT160300638K

Produk Fairy Tears Potion ni memang hebat sebab dia mempunyai 5 fungsi dalam satu sebab boleh dijadikan sebagai Moisturizer + Makeup Primer + Skin Repair Serum + Scars Treatment + Sunblock.. ha, hebat tak?? Jimat pun jimat kan. Tak payah nak tepek sampai 5 benda. Sekali sapu, terus dapat 5 kesan. Produk macam ni la aku suka. Renyah la nak pakai banyak-banyak benda ni.

Fungsi Fairy Tears Potion

BERTINDAK SEBAGAI MOISTURIZER
( Pelembab ) :
Potion/serum ini mengandungi vitamin E secara rutin akan mempertahankan kelembapan semulajadi kulit wajah dan kulit terasa lebih 'moist' & tidak terlalu kering. Dibandingkan dengan krim pelembab, serum ini memiliki fungsi yang jauh lebih bermanfaat. Bezanya dari pelembab biasa ianya hanya 'bekerja' melembabkan lapisan kulit dari luar, tetapi serum ini mampu menembusi pada lapisan kulit epidermis. Bahkan bagi orang yang wajahnya berjerawat pun disarankan untuk menggunakan serum ini kerana ianya berfungsi untuk mempercepat pertumbuhan sel kulit baru. Tidak hairan, jika harga serum ini jauh lebih mahal berbanding harga krim pelembab biasa

BERTINDAK SEBAGAI MAKEUP PRIMER
( Alas Makeup ) :
Potion/serum ini amat sesuai dipakai sebelum memakai foundation atau makeup supaya kulit lebih licin, moist/lembap, adunan makeup yang lebih cantik, senang & cepat. Ianya juga mewujudkan permukaan kulit yang sempurna untuk makeup dan memberi perlindungan untuk makeup bertahan lebih lama dan berseri-seri.

BERTINDAK SEBAGAI SKIN REPAIR SERUM
( Pemulihan Kulit ) :
Potion dengan cairan yang mewah yang penuh khasiat ini amat bagus untuk yang mempunyai masalah kulit kerana ianya mampu menyembunyikan kecacatan kulit dan tidak kesempurnaan seperti kesan parut, kesan jerawat, kulit kusam, minyak berlebihan diwajah, kedutan, garis halus, melecur, kulit gelap dan pori-pori terbuka. Juga bertindak sebagai pelembap yang melembapkan kulit dan kekal hidrat sepanjang hari. Melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50 yang mampu menyamaratakan warna kulit, mencerahkan, melembutkan dan menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone.

BERTINDAK SEBAGAI SCARS TREATMENT
( Rawatan Parut ) :
Dengan khasiat hebat Rosehip Seed Oil ianya mampu mengatasi masalah kulit berparut yang tegar di wajah & badan secara efektif dan cepat. Testimoni positif dari pengguna membuktikan ianya hanya mengambil waktu yang singkat dapat memudarkan noda hitam di kulit seperti bekas luka dan bekas jerawat. Boleh disapukan juga pd kulit melecur, panau, strechmark, kudis, bekas cacar air atau kawasan kulit gelap

BERTINDAK SEBAGAI SUNBLOCK
( Perlindungan Matahari ) :
Sinar Matahari bukan saja membuat kulit berubah menjadi lebih gelap tapi juga boleh menyebabkan masalah kepada kulit. Potion/Serum ini berupaya melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50 yang mampu menyamaratakan & sempurnakan warna kulit. Komponen yang berbahaya dari sinar matahari adalah sinar ultraviolet A & B yang dapat menyebabkan kulit terbakar (sunburn), kulit menjadi gelap (tanning), penuaan, kulit menjadi berkedut & merosakkan kulit. Harus dielakkan masalah ini dengan memakai serum untuk perlindungan penuh setiap hari.

Jatuh cinta dengan produk Merve Cosmetic
Guna Fairy Tears Potion sebelum pakai make up

Cara pakai Fairy Tears Potion

Pam 2-3 titik Fairy Tears Potion dan gunakan jari untuk sapu ke seluruh wajah dan leher dengan sapuan secara membulat. Gunakan setiap hari pagi dan malam juga boleh digunakan sebelum pakai make up supaya make up kita lebih nampak smooth.

🏼Pemakaian Potion/Serum yang tepat adalah pada waktu malam dan pagi kerana pada malam hari kulit wajah akan bekerja secara maksimum pada kulit wajah dan pada waktu pagi pula serum akan melindungi kulit dari radikal bebas akibat sinar matahari dan pencemaran udara. Untuk mendapatkan hasil yang efektif dan efisyen, gunakan serum ini secara teratur setiap hari.

Yang bestnyer bila apply je kan muka, rasa sejuk dan nyaman jek. Pastu mudah serap dalam kulit dan yang penting tak rasa melekit. Coppp... ada lagi satu kegunaan 🏼Fairy Tears Potion yang korang kena tau. Dia boleh cerahkan bahagian celah-celah yang gelap tau. Tak caya? baca kat bawah ni. Ha, botol kecik tapi power gichuuuu....

Jatuh cinta dengan produk Merve Cosmetic
Ha ni la Fairy Tears Potion, comel kan botol dia

10 Alasan mengapa wanita Malaysia perlu pakai serum Fairy Tears Potion setiap hari

1. KEADAAN CUACARamai yang mempunyai kulit minyak berlebihan sehingga kulit nampak kusam & tidak sempurna akibat iklim Malaysia yang berjenis panas & lembap
->🏼 Sapu Fairy Tears Potion setiap hari krn ianya mampu mengawal minyak berlebihan di wajah terutama di kawasan T-zone

2. KESIBUKAN MASA
Padatnya aktiviti setiap hari secara tak langsung membuatkan wajah lebih tua dari usia sebenar sehingga membuatkan wajah tak bermaya, kulit tak sihat dan tidak bercahaya
-> Sapu Fairy Tears Potion setiap hari krn ianya diperkaya dengan pelbagai ektrak semulajadi bersama formula antioksidan yang hebat khas yang mampu menghasilkan sel kulit baru & sihat. Kulit akan terasa lebih tegang, muda & lembut

3. WAJAH BERMAKEUP
Bagi wanita yang mengenakan mekap di wajah setiap hari amat bahaya sekiranya anda tidak pakai "perlindungan" dahulu pd kulit kerana biasanya dlm makeup banyak bahan-bahan yg terlarang yg menyebabkan kulit berjerawat, pori2 bertambah besar & semakin berjeragat
-> Sapu Fairy Tears Potion setiap hari sebelum memakai makeup kerana ianya umpama 'perisai' yang memberi perlindungan penuh dari bahan-bahan tidak sepatutnya di dalam makeup yang merosakkan kulit anda

4. KULIT KUSAM GELAP
Tidak semestinya kulit gelap itu tidak cantik, yg penting kulit sihat, warna sekata & bermaya. Pemakaian produk yg tidak terlarang atau tidak sepatutnya juga, boleh mengakibatkan kulit semakin gelap,kasar & kusam
-> Sapu Fairy Tears Potion setiap hari kerana ia disifatkan sebagai serum pencerah yang berkesan yang membuat kulit kelihatan lebih putih merah jambu dan mulus. Ianya mengandungi khasiat yg mampu mencerahkan kembali kulit anda secara semulajadi

5. CEPAT BERPELUH
Al maklum cuaca panas.. cepat je berpeluh. Beli makeup mahal2 tapi Makeup pun cepat hilang. Muka pun bercampuk-campuk membuatkan makeup pd kulit jadi tak sekata
-> Sapu Fairy Tears Potion setiap hari sebelum makeup kerana ianya membantu makeup anda terlihat sekata, glowing, sempurna & kekal lebih lama sepanjang hari. Ianya juga mewujudkan permukaan kulit yang sempurna untuk makeup

6. PENGARUH SINAR MATAHARI
Sinar Matahari bukan saja membuat kulit berubah menjadi lebih gelap tapi juga boleh menyebabkan masalah kepada kulit. Komponen yang berbahaya dari sinar matahari adalah sinar ultraviolet A & B yang dapat menyebabkan kulit terbakar (sunburn), kulit menjadi gelap (tanning), penuaan, kulit menjadi keriput & kerosakkan kulit.
-> Solusinya adalah : Sapu Fairy Tears Potion setiap hari sebelum melakukan aktiviti beriadah atau sebelum keluar rumah. Boleh di pakai diseluruh wajah, leher, tangan & tempat kulit yg terdedah kerana ianya melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50 yang mampu menyamaratakan & sempurnakan warna kulit

7. MALU KULIT BERPARUT
Parut adalah penyebab kurang keyakinan setiap hari. Parut akibat jerawat, chicken pop, parut lama atau akibat menggaru antara masalah wanita yang berusaha untuk hilangkan supaya kulit nmpk lebih sempurna. Ramai yg tidak menitikberatkan ttg kecantikan kulit & membiarkan saja kulit berparut hodoh di badan & wajah
-> Sapu Fairy Tears Potion setiap hari kerana ianya mampu mengatasi masalah kulit berparut yang tegar di wajah & badan secara efektif dan cepat

8. KULIT KASAR
Ini adalah hal remeh yang selalu diabaikan wanita. Kenapa tidak luangkan masa untuk melembutkan kembali kulit anda yg kasar itu.
Kulit tangan yang sangat kering, kasar, serta pecah-pecah bukan saja mengganggu penampilan, tapi juga menimbulkan rasa kurang berkeyakinan. Hal ini terjadi karena kulit kehilangan kelembapannya
-> Sapu Fairy Tears Potion setiap hari pada kawasan yang kasar kerana ianya mengandungi khasiat Vitamin A, C & E yang mampu mengurangkan sel kulit mati pada wajah, menutrisikan & melembutkan

9. KAWASAN INTIM HITAM
Ramai juga mengalami masalah ketiak hitam. Pencukuran yang salah dan kasar dapat menyebabkan kerusakan pada kulit ketiak dan menjadi penyebab ketiak hitam. Hindari terlalu seringnya mencukur bulu ketiak. Kehitaman di belakang leher & di celah peha, biasanya terjadi pada yang bertubuh besar. Geseran kulit antara kulit menyebabkan kawasan tersebut menjadi hitam gelap. Geseran seluar dalam yg ketat juga boleh mengakibatkan masalah yang sama.
-> Sapu Fairy Tears Potion setiap hari pada ketiak sebelum tidur, pada lipatan leher & di celah peha kerana ianya mampu sekatakan warna kulit, mencerahkan & membuang sel sel mati

10. KULIT BERLUBANG
Biasanya kulit yg berlubang/berkawah adalah akibat dari jerawat yang dicungkil atau memecahkannya dgn cara yang salah. Cara perawatan wajah (facial) yang salah & pori2 kulit yang tersumbat juga membuat kulit menjadi semakin hodoh & berkawah teruk
-> Sapu Fairy Tears Potion setiap hari pada seluruh wajah kerana ianya dapat mengecilkan liang roma terbuka & besar yang menyebabkan jerawat,jeragat & bintik hitam

MERVE FULL COVERAGE FOUNDATION


Jatuh cinta dengan produk Merve Cosmetic
Full Coverage Foundation

Full Coverage Foundation
with Superfruits
No code KKM : NOT160203462K

Bagi aku setiap wanita perlu guna produk Full Coverage Foundation ni. Kenapa aku kata macam tu? sebab ni la first time aku pakai foundation yang sangat ringan dan warna kulit jadi sekata serta tahan lama. Sampai ke malam kawan aku dok tegur kata muka aku nampak flawless, pastu mekap aku pun helok aje. Pastu bau foundation ni pun wangi je, tu yang terasa segar kat muka. Sebenarnya ada banyak lagi kelebihan produk ni. Patut la permintaan produk ni tinggi dan katanya terjual sebanyak 50,000 unit tak sampai 3 bulan.. WOW...

Jatuh cinta dengan produk Merve Cosmetic
Suka Full Coverage Foundation ni sebab nampak flawless

MERVE Full Coverage Foundation with Super Fruits mempunyai 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & mencerahkan. Sila pilih warna yang sesuai untuk kulit korang : .

Code : #001
LIGHT Skin Tone
Sesuai untuk : Kulit Putih Pink / Chinese
Bertindak sebagai :
Primer / Concealer / Foundation
Keistimewaan :
Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bwh mata juga merawat dari dalam & mencerahkan kulit secara semulajadi .

Code : #002
MEDIUM Skin Tone
Sesuai untuk : Kulit Kuning Langsat / Malay
Bertindak sebagai :
Primer / Concealer / Foundation
Keistimewaan :
Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bwh mata juga merawat dari dalam & mencerahkan kulit secara semulajadi.

Code : #003
DARK Skin Tone
Sesuai untuk : Kulit Sawo Matang / Indian
Bertindak sebagai :
Primer / Concealer / Foundation
Keistimewaan :
Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bwh mata juga merawat dari dalam & mencerahkan kulit secara semulajadi.

Code : #004
HIGHLIGHTER
Sesuai untuk : Semua Warna Kulit
Bertindak sebagai : Shading
Keistimewaan :
Menciptakan wajah yang bercahaya serta memberi efek volume agar dimensi wajah lebih menyerlah.

Code : #005
CONTOUR
Sesuai untuk : Semua Warna Kulit
Bertindak sebagai : Shading
Keistimewaan :
Menyamarkan kekurangan wajah serta mampu mengecilkan dan membentuk wajah supaya lebih sempurna & tajam

Jatuh cinta dengan produk Merve Cosmetic
Cantik tak muka iols lepas guna Full Coverage Foundation ni ?

30 kelebihan Full Coverage Foundation dengan ekstrak Super Fruits dari MERVE

1. Berbau harum dengan campuran krim yang memberikan perlindungan penuh untuk menyembunyikan ketidaksempurnaan kulit wajah dengan ekstrak Super Fruits. Buah yang diketegorikan sebagai " Super " oleh saintis pemakanan adalah buah-buahan yang kaya dengan antioksidan, serat, vitamin, mineral dan lain-lain nutrien yang memberi khasiat pada kulit, kelihatan lebih cantik, sempurna dan juga mencegah dari penyakit kulit

2. Kulit tidak kelihatan dan terasa berat (seperti memakai topeng) dan kelihatan semulajadi dengan kemasan sempurna

3. Menjadikan kulit anda kelihatan tidak berminyak. Kemasan akhir menjadikan kulit anda gebu & berseri

4. SPF 50 melindungi kulit daripada sinaran matahari yang berbahaya dan kulit kusam

5. Tekstur yang ringan dan lebih praktikal untuk dipakai setiap hari dan terasa berseri dengan kemasan yang tahan lama

6. Meningkatkan kolagen untuk mencegah penuaan dan mengurangkan keradangan dan tidak gatal pada kulit anda. Penampilan yang lebih muda, menegangkan dan mengurangkan garis-garis halus dan kedutan

7. Tidak mengandungi bahan kimia sintetik , wangian tiruan atau mana-mana toksin

8. Solekan tahan lebih lama, serta mengurangkan peluh yang menutupi liang roma yang menyebabkan jerawat

9. Menjadikan kulit lembut seperti baldu, licin dan sempurna

10. Menjadikan pemakaian lebih cantik berseri dalam beberapa jam serta membantu mengawal lebihan minyak

11. Gabungan sempurna pada span atau berus memudahkan krim diratakan pada permukaan wajah

12. Semua dalam satu bertindak sebagai sebagai Primer (krim perlindungan), Concealer (penyamar noda), Foundation (bedak asas) & Shading (pembayang)

13. Bedak asas mesra wudhu, 100% organik tulen dan bebas silikon yang boleh dibawa solat tanpa was-was

14. Mengurangkan parut jerawat secara perlahan-lahan dan sangat bagus untuk kulit yang terdedah kepada jerawat kerana ianya membuat pori-pori terlihat lebih kecil yang membuat foundation dapat teraplikasi dengan sempurna pada wajah.

15. Pilihan yang sempurna untuk penggunaan yang tahan lama , tidak gatal dan bebas minyak

16. Membuatkan anda jatuh cinta selepas menggunakan bedak asas ini dan menjadikannya sebagai perlindungan semulajadi setiap hari untuk kesegaran wajah

17. Sesuai untuk semua jenis kulit

18. Bedak asas dengan harga yang berpatutan & berbaloi

19. Menggalakkan kulit lebih berseri dan sihat, serta membuat kulit anda terasa benar-benar terhidrat

20. Color Correcting menjadikan ianya sesuai untuk semua warna & jenis kulit

21. Mengandungi ciri-ciri menegangkan kulit wajah dan anti-penuaan tambahan yang terhasil dari Kolagen dan Stem Cell

22. Semuanya dalam satu! produk ini menawarkan pencegahan, perlindungan dan penghidratan

23. Memberikan anda kemasan tanpa cacat cela selama lapan jam

24. Melindungi dari jerawat atau bintik hitam serta ianya tidak tebal apabila dipakai dan amat selesa

25. Sesuai untuk dibawa kemana-mana & mengembara

26. Menekankan ciri-ciri dengan sentuhan realistik dan mewujudkan dimensi kontur dan dan pembayang. Ini disebut sebagai panduan sempurna di antara bedak asas dan pembayang bentuk wajah

27. Bertindak sebagai Concealer atau juga biasa disebut sebagai penyamar noda, adalah satu dari rangkaian tata rias yang wajib dimiliki agar wajah tampil sempurna, karena foundation ini mampu menutupi jerawat, wajah yang tidak merata, juga boleh menutupi lingakaran hitam di bawah mata

28. Bedak asas yang mengandungi Vitamin C dan Vitamin E yang mampu membantu mencerahkan kulit kusam, menyuburkan kulit dan menambah kelembapan kulit

29. Menjadikan wajah anda lebih cerah dan kelihatan muda. Mengandungi vitamin & antioksidan

30. Dirumuskan untuk adunan licin & sempurna pada kulit. Cari warna yang sesuai untuk kulit anda dengan gabungan warna yang disediakan untuk mendapatkan padanan warna kulit tertentu seperti professional.

GORGEOUS JUICE


Jatuh cinta dengan produk Merve Cosmetic
Gorgeous Juice

Gorgeous Juice 
with Sunnah Foods
No code KKM & didaftarkan dibawah Biro Pengawalan 
Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK) : 060614/06/083

​Kat atas tadidok cerita pasal penjagaan luaran kan. Tapi kita ni sebagai perempuan kena jaga kat dalaman jugak. P​​ro​​duk Gorgeous Juice adalah pilihan tepat untuk wanita kerana bukan saja dapat mencantikkan kulit wajah, menurunkan berat badan dan memberi tenaga dari dalam tetapi juga sangat sangat membantu dari segi kesihatan dalaman yang mana Gorgeous Juice dapat memperbetulkan masalah sukar hamil & kesihatan seks wanita mahupun lelaki untuk kebahagiaan rumahtangga. Oppss, hat ni orang dah kahwin boleh la bagi testimoni ekk, ambo ni belum kawen.. hehehe. Tapi bab mencantikkan kulit dan beri tenaga tu betul. Parut-parut pun makin pudar.

Jatuh cinta dengan produk Merve Cosmetic
Kandungan bahan Gorgeous Juice

Korang tengok la kandungan dalam Gorgeous Juice ni. Ada Vitamin C, Ekstrak kurma, Ekstrak delima, Ekstrak Bearberry, Ekstrak Guava, Bee pollen, Stem cell, Diamond water, collagen dan pearl powder. Semua kandungannya bagus untuk kesihatan dan kecantikan uolsss... Meh cheq kongsi kelebihan dan kesan dari testimoni pengguna Gorgeous Juice :

1. Membuatkan kulit menjadi berseri & putih gebu dari wajah hingga seluruh badan.

2. Menghasilkan pembentukkan kolegen secara semulajadi untuk kulit yg cantik, mulus & awet muda

3. Menegangkan & Membesarkan payudara ketahap ideal secara semulajadi

4. Membantu pola tidur yg teratur setiap hari

5. Menyeragamkan tona kulit dan mengetatkan pori kulit wajah

6. Bertindak sebagai anti penuaan, anti oksidan & anti bakteria yang membersihkan kulit hingga ke lapisan dermis terakhir

7. Mengaktifkan sel kulit baru

8. Menguat, menyuburkan dan mencantikkan rambut & kuku

9. Mengandungi nutrien yg tinggi sesuai bagi ibu mengandung dan yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik & sihat

10. Menggalakkan pemulihan pantas apabila berlakunya kecerderaan, terutamanya luka yang bakal meninggalkan parut.

11. Memudarkan jeragat & lingkaran gelap bawah mata. Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik-bintik hitam & menbasmi bateri jerawat.

12. Mengurangkan selera makan, kolestrol berlebihan, selulit & menurunkan berat badan ke tahap ideal

13. Membantu memulihkan masalah seksual wanita mahupun lelaki

14. Mengatasi masalah keputihan, missV berbau & masalah sengugut

15. Mampu mengetatkan & merapatkan Faraj

16. Bibir tidak kering & sentiasa lembap

17. Memberi tenaga supaya anda tidak cepat letih, lebih cergas & bersemangat setiap hari.

18. Mencerahkan bahagian-bahagian intim wanita/lelaki

19. Memberi kelembapan (hydration) kepada kulit secara terus menerus. Kulit lelaki yang kasar pun boleh kembali lembap

20. Berkhasiat tinggi dlm rawatan sembelit & merangsang pergerakan usus yang perlahan

21. Mengatasi masalah kekeringan vagina wanita secara semulajadi

22. Mempertahankan dan memelihara sistem reproduksi baik lelaki maupun wanita

23. Membantu bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan untuk menjaga kesihatan dan jantung

24. Melapangkan saraf, membuang kahak, berhenti cirit-birit, demam dan keruh spermatorrhea, dan membuang bahan-bahan toksik dari badan

25. Memudahkan tidur nyenyak, menghasilkan pola tidur. Mengawal metabolisme tubuh dengan mencerna secara enzimatik.

26. Kulit wajah terasa glowing, licin & lembut apabila dicium

27. Mampu mempertingkatkan penghasilan sel-sel baru, menyihatkan kulit, membantu memelihara keremajaan kulit, melembutkan dan membuat kulit lebih bercahaya

28. Dapat mengembalikan kepadatan tulang yang normal, dan juga dapat memperlambatkan osteoporosis

29. Tangan semakin terasa tegang, lembut & cerah. Tidak kasar seperti selalunya

30. Merangsang dan memudahkan kehamilan

LIMITED EDITION FAIRY TALES PASHMINA


Jatuh cinta dengan produk Merve Cosmetic
Limited Edition Pashmina rekaan Cik Joy Revfa

Korang perasan tak Cik Joy Revfa pengasas produk Merve ni selalu pakai pashmina bercorak fairy tales dengan pilihan kaler pastel. Cantik kan.. Rupanya Limited Edition Pashmina ni juga keluaran Merve. Kalau dah nama Limited Edition, of cos la produk ni exclusive kan.

Pashmina scarf lebar dan panjang berkonsepkan Fairy Tales ni sebenarnya direka khas sendiri oleh Pengasas MERVE cik @joyrevfa dengan warna pastel dunia khayalan yg ceria. Patut la limited edition. Material yang digunakan berkualiti menjadikan shawl ni lembut, sejuk & selesa dipakai. Pastu tengok orang pakai terletak helok je atas kepala. Menurut Cik Joy, size shawl ni 2 meter x 0.74 meter. Kalau beli, siap ada kotak dan paper bag yang comel gichuuu.. isk... ni yang rasa geram jek kat Limited Edition Pashmina keluaran Merve ni..

Jatuh cinta dengan produk Merve Cosmetic
Limited Edition Pashmina yang cantik bercorak fairy tales 

PRODUK MERVE COSMETIC


Jatuh cinta dengan produk Merve Cosmetic
Produk Merve Cosmetic

Dengar kata tak lama lagi Merve Cosmetic akan keluarkan beberapa produk lagi. Tak sabar nak tunggu kemunculan produk baru sebab setiap produk yang dikeluarkan oleh Merve Cosmetic semua bagaikan memberi magic kepada semua penggunanya. Baik dari segi packaging, bekas nya hingga lah ke kesan penggunaan. Semuanya membuat aku jatuh cinta dengan produk Merve Cosmetic. Oppsss... ni bukan ayat bodek tau, tak percaya? korang boleh klik link kat bawah ni untuk baca testimoni pengguna produk merve yang sangat berpuas hati dan juga harga terkini setiap produk. Baik korang usha sekarang sebab dengar kata ada promosi. Zassss...



Manufactured by :
MERVE Group Holdings Berhad
( 1167228 T )

Distributed by :
MERVE Skin Health Sdn Bhd
( 1173249 P )

Alamat / Address :
B-G-5 Vista Alam, Jalan Ikhtisas,
Seksyen 14, 40000 Shah Alam,
Selangor, Malaysia

Telefon / Hotline : +601123650600 / ‪+60123738787‬

Instagram : @mervecosmetic_hq
Email : mervemalaysia@gmail.com





You Might Also Like

6 ♥ Surat Cinta ♥

  1. gebum gambar kakbee kita .... kita suka kita suka :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tu sbb guna produk merve... skang pun still continue pakai.. hehe

      Delete
  3. Diperkaya dengan vitamin C dan vitamin E, memang bagus untuk kulit.

    ReplyDelete
  4. As salam. Kena belikan untuk isteri tersayang ni.
    Abam Kie folo sini ye? 511. tq

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info SEO Reports for dikbee.com
free web site traffic and promotion

Subscribe